Ridlektioner för hela familjen

 

God middag alla läsare och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Jag är en stolt mamma till tre flickor, 5, 8 och 14 år gamla. När jag var i tonåren hade jag ett stort intresse, nämligen hästar och ridning. Detta intresse rann ut i sanden med åren, annat kom emellan, killar blev intressantare och sedan blev jag vuxen och bildade familj. Jag bestämde mig för ett tag sedan för att låta mina barn få ta ridlektioner på ett ställe som heter Corneliussons häst och som finns i Nödinge. Jag hade nämligen aldrig riktigt glömt bort tjusningen med hästar. Jag ville låta mina barn åtminstone få prova på och se om detta kunde vara något även för dem. Alla tre tjejer har blivit “sålda”. Så även jag! 

 

Det som är så bra med Corneliussons häst, det är att där finns det kurser som passar alla som är intresserade, oavsett om man har några förkunskaper eller inte. På grund av det geografiska läget i Nödinge, skulle jag säga att detta är ett ställe som passar bra för den som vill ta ridlektioner och bor i till exempel Nödinge, Partille eller i Kungälv. Alla utbildningar syftar till att göra oss till säkra och duktiga ryttare. De som håller i ridlektionerna är kunniga, erfarna och ger alltid ett mycket fint bemötande. De tar väldigt väl hand om hästarna och behandlar dem väl. Det är så roligt att ta ridlektioner, att jag verkligen önskar att fler skulle få utveckla sina relationer till våra fyrbenta häst-kompisar. Att umgås med djur det är inte bara stärkande för kroppen, det ger en slags sinnesro i själen också. 

Du gillar kanske också...