Lilla Massagestugan Vedhall

Varmt välkomna in till min blogg den här fina vårdagen i april! Jag har alltid olika saker jag får lust att ta itu med så här på vårkanten. För några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle ha möjlighet till att göra någonting just den här våren, för jag har haft så förskräckligt ont i kroppen. Men så hörde jag talas om ett företag som ger massage i Kungälv, och som heter Lilla Massagestugan Vedhall, och jag bestämde mig för att se om inte denna massage kunde vara någonting för mig. Jag har nu varit där några gånger och så bra som denna massage har hjälpt mot värken, det trodde jag knappast skulle vara möjligt. Eftersom jag nu har fått sådan bra hjälp att komma till rätta med det här problemet som min värk i kroppen var, genom att gå på denna massage i Kungälv, så kände jag att jag ville skriva ett inlägg om det här i bloggen idag. För om det fungerar för mig, så kommer det säkert fungera även för er. 

 

På Lilla Massagestugan Vedhall kan man få hjälp med flera olika typer av behandlingar inom massage, till exempel behandlande terapeutisk massage, svensk klassisk massage eller taktil massage. Jag måste verkligen säga att kvinnan som driver det här företaget är oerhört duktig på att ge massage, men så är hon också välutbildad och har genomgått sin utbildning på Axelssons Gymnastiska Institut. I och med att jag fick hjälp med att mjuka upp både muskler och leder så passar denna massage mig ypperligt, då den hjälper mot värk i kroppen. Nu när min värk är borta, kan jag göra alla de saker som jag vill få gjort så här till våren. Jag rekommenderar er att gå på denna massage i Kungälv, på Lilla Massagestugan Vedhall. 

Du gillar kanske också...