Här kommer min hund få vara under dagarna

Hej alla underbara, hoppas allting är bra med er. Denna veckan har varit fantastisk, jag har hittat ett hunddagis i Lund till Snow. Känns som att jag har letat i evigheter men det har inte känts rätt tills nu. Som ni alla vet så fick ju jag ett jobb där jag skall jobba dygnspass vissa dagar. Och jag har haft sån klump i magen angående hur jag ska lösa det med Snow då hon inte kan vara själv i ett helt dygn. Jag har alltid haft uppfattningen om att hunddagis i Lund ska var jättedyrt, men där hade jag fel.

Jag hittade ett företag som kallas för Arcos Hundcenter när jag var ute och googlade lite. Slog dem en signal och allting lät jättebra, men kräsen som jag är så ville jag ändå åka dit och besöka dem. Jag blev så positivt överraskad när jag kom dit, så fint bemötande och så många fina hundar. De hade även lite olika grupperingar för hundarna, tex de som kanske inte trivs med andra hundar osv. De har verkligen tänkt igenom allting och kan även skräddarsy paket och lösningar som passar just din hund. Så på måndag börjar Snow på sitt hunddagis I Lund där hon kommer vara 5 dagar i veckan under de tider som jag jobbar. Så nu känns det verkligen som att alla pusselbitar har fallit på plats. Så om det är någon därute som är ute efter ett hunddagis i Lund så kan jag starkt rekommendera företaget Arcos Hundcenter. Har verkligen en sådan bra magkänsla gällande detta. Men men nog om det, ville bara informera er om hur det har gått med allting. Nu ska jag ta mig upp ur soffan och få på både mig och Snow lite varmare kläder för att sedan bege oss ut på en långpromenad. Ha det bäst allesammans! 

Du gillar kanske också...