Gruppträning i Trelleborg

Hej och hopp alla läsare som dag ut och dag in vill få följa med i allt som jag är med om. Jag delar med mig så ofta jag hinner i den här bloggen om allt mellan himmel och jord. Jag är en person som tycker mycket om att ha en blogg att skriva inlägg i, och det jag skriver om här är inlägg som ni hört av er och sagt att ni tycker är både spännande och intressanta. Nu vill jag slå ett slag för träning i allmänhet och gruppträning i Trelleborg i synnerhet på ett gym som heter Gym 101 Fitness

Jag var hos fysioterapeuten för tre månader sedan efter att läkaren skickat en remiss. Det visade sig efter en röntgenundersökning att jag har artros, och det enda som kan ta bort värken är att stärka muskler och ligament genom träning. Jag har varit på väg till gymmet i minst 5 år men haft tusen ursäkter till att inte gå och träna. Nu hade jag faktiskt ingen mer ursäkt att ta till så jag satte den ena foten efter den andra och tog mig i väg på denna gruppträning i Trelleborg och tro det eller ej, värken har blivit mindre, och jag har minskat på värktabletterna. Jag tycker att det här med gruppträning är en särskilt bra form av träning för det är alltid roligt att göra något tillsammans med andra. Nu har jag blivit litet av en hälsoguru men mitt syfte är bara gott. Jag vill att ni också, mina fina och underbara läsare, skulle ta tag i det här med träningen och jag tror att ni hade tyckt mycket om att börja med gruppträning i Trelleborg på Gym 101 Fitness. 

Du gillar kanske också...